Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics

Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics :

हेल्लो दोस्तों ! आप सभी का मेरे ब्लॉग "gyan का phool" में स्वागत है | दोस्तों आज के इस पोस्ट "Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics " में हम पढ़ेंगे की इस गीत के लिरिक्स या गाने के बोल किस प्रकार है | इसे हम हिंदी और इंग्लिश दोनो भाषाओँ में आपके लिए प्रस्तुत करने का प्रयाश किये है | 


Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics 

आसा है की आपको हमारा यह पोस्ट "Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics " जरुर पसंद आएगा |

तो चलिए अपने आगे बढ़ते है और जानते है की इस गाने का लिरिक्स किस प्रकार है |

सोंग / गाने की जानकारी : 

गीत/ Geet : मोला कहिथे रे माखन चोर
गायक/ Singer  : दुकालू यादव
गीतकार/ Geetkaar  : जाहिर उस्ताद, मुकुंद साहू
संगीतकार / Music : दुकालू यादव, रामकुमार साहू

सोंग / गाने का लिरिक्स ( हिंदी में ) 

Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics 

माखन चोर नंद किशोर
माखन चोर नंद किशोर
मोला कहिथे रे माखन चोर 2
वृंदावन के गांव गली में 2
मोर हावै बड़ा शोर
मोला कहिथे रे माखन चोर 2

अंतरा 1
देवकी दाई के गरभ भीतर ले लिये हौ अवतारे
लिये हौ अवतारे
माता यशोदा हा पालिस पोसिस दिये मया दुलारे
दिये मया दुलारे
नंद के अंगना खेलेव अउ कुदेव 2
नाव हे नंद किशोर 
मोला कहिथे रे माखन चोर
 
अंतरा 2
गईया चरईया अउ बंसी बजईया रास के मै रचईया
रास के मै रचईया
ग्वाल बाल मोर संग संगवारी बलदउ हे बडे भईया
बलदउ हे बडे भईया
मथुरा नगर मोर ममा अउ मामी 2
गोकुल नगर गांव मोर 
ये मोला कहिथे रे माखन चोर

अंतरा 3
राधा के किसन अउ किसन के राधा कहिथे मोला लीला धारी
कहिथे मोला लीला धारी
दुख के हरइया अउ सुख के देवइया भगत के मै हा पुजारी
भगत के मै हा पुजारी
गा के सुनाथे मुकुंद माधव 2
परिचय ला कान्हा तोर
मोला कहिथे रे माखन चोर
वृन्दावन के गांव  गली में मोर हावै बड़ा शोर
मोला कहिथे रे माखन चोर
मोला कहिथे रे माखन चोर

सोंग / गाने का लिरिक्स ( इंग्लिश में ) 

Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics 

Makhan Chor Nandkishor
Makhan Chor Nandkishor
 
Mola Kahithe Re Makhan Chor
Mola Kahithe Re Makhan Chor
Vrindavan Ke Gaon Gali Me (2
Mor Havae Bada Shor
Mola Kahithe Re Makhan Chor (2
 
Antara 1
Devki Dai Ke Garabh Bhitar Le Liye Hao Avtare
Liye Hao Avatare
Mata Yashoda Ha Palis Posis Diye Maya Dulare
Diye Maya Dulare
Nand Ke Angana Khelev Au kudev (2
Nav He Nand Kishor
Mola Kahithe Re Makhan Chor
 
Antara 2
Gaiya Charaiya Au Bansi Bajaiya Ras Ke Mai Rachaiya
Ras Ke Mai Rachaiya
Gwal Bal Mor Sang Sangawari Bandau He Bade Bhaiya
Baldau He Bade Bhaiya
Mathura Nagar Mor Mama Au Mami 2
Gokul Nagar Gaon Mor
Mola Kahithe Re Makhan Chor
 
Antara 3
Radha Ke Kisan Au Kisan Ke Radha Kahithe Mola Liladhari
Kahithe Mola Liladhari
Dukh Ke Haraiya Au Sukh Ke Devaiya Bhagat Ke Mai Ha Poojari
Bhagat Ke Mai Ha Poojari
Ga Ke Sunathe Mukund Madhav (2
Parichay La Kanha Tor
Mola Kahithe Re Makhan Chor
Vrindavan Ke Gaon Gali Me Mor Havai Bada Shor
Mola Kahithe Re Makhan Chor
Mola Kahithe Re Makhan Chor

दोस्तों!  इस पोस्ट में आपने पढ़ा  : 

Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics 

तो दोस्तों हमें उम्मीद है, कि आपको हमारी यह पोस्ट "Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics पसंद आई होगी। 

यदि पोस्ट पसंद आई है, तो इसे अपने दोस्तों में शेयर करें ताकि आपके दोस्तों को भी इस पोस्ट "Mola kahithe Re Makhan Chor Holi Geet || मोला कहिथे रे माखन चोर होली गीत || लीरिक्स दुकालु यादव (Dukalu Yadav) || Song Lyrics in Hindi || Chhattisgarhi Geet Lyrics " के बारे में पता चल सके। यदि आपका कोई प्रश्न है, तो नीचे 👇 Comment बॉक्स में हमें बताएं।

About Author : Mr. Suraj Singh Joshi

नमस्कार दोस्तो, स्वागत है आपका इस वेबसाइट पर मेरा नाम है Suraj Singh Joshi और मैं इस ब्लॉग का संस्थापक और एक पेशेवर ब्लॉगर हूं। मैंने यह वेबसाइट खास उनके लिए क्रिएट किया है, जो Digital Markering, Website Designing, Exam Preparations Or General Knowledge के बारे में जानना चाहते है क्योंकि यहाँ आपके लिए Blogging और Make Money, SEO, Adsense And News Updates etc जैसे Topics पर आर्टिकल मिलेंगे जो नए Updates के साथ है। मैं यहाँ पर नियमित रूप से अपने पाठकों के लिए उपयोगी और मददगार जानकारी शेयर करता हूं। ❤


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Youtube

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url